EigenwijzeWijze
Training en Coaching

 

 

Het gaat allemaal om jou!

 

Geef invulling aan jouw leven zoals jij dat graag wil. Als coach help ik je graag met alle vragen en je persoonlijke ontwikkeling

 

Persoonlijke coaching zet aan tot dichtbij jezelf blijven, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en is gericht op verandering, zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing. Door inzichten, zelfonderzoek en het leggen van verbindingen vind je de antwoorden op jouw vragen. Ik kijk en onderzoek samen met jou naar wat de essentie is: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat zijn mijn mogelijkheden en wat ga ik doen?

 

·   Je wilt je potentieel, talenten, mogelijkheden en vaardigheden ontdekken.

·   Je wilt rust in je hoofd, lijf en hart.

·   Je wilt de passende balans vinden.

·   Je wil beter nee zeggen en ja tegen jezelf.

·   Je wilt anders omgaan met je (hoog)gevoeligheid.

·   Je wilt anders omgaan met je emoties

·   Je wilt je leven weer op de rit krijgen na ingrijpende veranderingen.

·   Je wilt je relatie (s) anders vormgeven.

 

Een coachsessie duurt ca 60-90 minuten.                                   Locatie Oldemarkt, het kan ook op locatie of via Skype.

Meer weten bel of mail

jterlien@hotmail.nl

06-21186741